Is uw Vereniging van Eigenaren nog niet actief of bent u niet tevreden over uw huidige beheerder maak dan een afspraak voor een kop koffie.

Vrijblijvend gaan wij met u in gesprek. Wij horen graag waar uw knel punten zitten en bespreken met u hoe wij deze voor u op kunnen lossen als wij uw complex in beheer nemen.

Wij werken anders. WX vastgoed denkt vanuit het onderhoud van het complex. Onze visie is dat het draait om het complex en het onderhoud wat regulier gedaan moet worden. Dit wordt in kaart gebracht en besproken met de eigenaren. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft waar de VvE kas voor dient en wat er mee gedaan word. In de vergadering vragen wij u met alle eigenaren mee te denken naar een tijdspad voor het plegen van het onderhoud en de daar mee gemoeide kosten.

Eventueel direct noodzakelijk onderhoud brengen wij naar voren in de vergadering en kleine gebreken laten wij zo snel mogelijk uitvoeren met als doel verdere schade en kosten te voorkomen.

Wij denken met u mee en deze open communicatie zorgt voor een goede sfeer onder de eigenaren. U woont immers in gemeenschappelijk vastgoed waar u allemaal elke dag woongenot geniet.

Geef een reactie